"Пикадо лига 2020", Банатски Двор 4. октобар 2020. године

Штампа

У недељу 4. октобра 2020. године у Банатском Двору одржано је финале Пикадо лиге 2020. Након паузе у реализацији Програма рада изазване Корона вирусом стекли су се услови да на прописан начин организујемо завршницу такмичења у пикаду за наше даме.


Такмичење је одржано у појединачној и екипној конкуренцији. За треће место су се такмичиле чланице Клуба жена „Вредне руке“ из Српског Итебеја и чланице Друштва за неговање обичаја и традиције „Бузавираг“ из Новог Итебеја, а за прво место су се такмичиле Удружење жена „Дворчанке“ из Банатског Двора и Удружење жена „Видовдан „ из Банатског Карађорђева.
У појединачној конкуренцији су се такмичиле даме које су у међусобним сусретима имале највише освојених поена.
Поред генералне секретарке Спортског савеза општине Житиште присутне даме поздравио је председник Савета Месне заједнице Банатски Двор Дејан Мелар. Организатор и домаћин овог такмичења био је Спортски савез општине Житиште који је за победнике обезбедио дипломе, медаље, пехаре, превоз за све такмичарке, храну и освежење.
Победнице овогодишње Пикадо лиге су Удружење жена „Дворчанке“ из Банатског Двора, друго место заузеле су даме Удружења жена „Видовдан„ из Банатског Карађорђева, а треће место припало је чланицама Друштва за неговање обичаја и традиције „Бузавираг“ из Новог Итебеја.
У појединачној конкуренцији најпрецизнија је била Јулијана Давид из Новог Итебеја, друга је била Карвак Ирен из Банатског Двора, а треће место припало је Мирјани Вукмановић из Торка.
До неког новог сусрета, корачајте смело играјте Пикадо...

Thursday the 28th. Спортски савез Општине Житиште