Дан ССО Житиште, 1. март 2024. године

У петак 1. марта 2024. године на свечан начин у сали Скупштине општине Житишту одржана је једна од највећих, а сигурно најважнија спортка манифестација, 27. рођендан Спортског савеза. Као и сваке године на овај дан додељују се признања најуспешнијим појединцима и спортским организацијама који су обележили годину иза нас.
Као и сваке године рођендану савеза присуствовали су заменик председника општине Ђорђе Жужа са својим сарадницима, наши спортски пријатељи из Спортског савеза Србије и Војводине, Покрајинског завода за спорт, Савеза за школски спорт Војводине, наши многобројни суграђани, пријатељи савеза...

Опширније: Дан ССО Житиште, 1. март 2024. године

Дан ССО Житиште, 3. март 2023. године

У петак 3. марта 2023. године на свечан начин у сали Скупштине општине Житишту одржана је једна од највећих, а сигурно најважнија спортка манифестација, 26. рођендан Спортског савеза. Као и сваке године на овај дан додељују се признања најуспешнијим појединцима и спортским организацијама који су обележили годину иза нас.

Опширније: Дан ССО Житиште, 3. март 2023. године

Дан ССО Житиште, 3. март 2022. године

У четвртак 3. марта 2022. године на скроман и свечан начин у Дому културе у Житишту одржана је једна од највећих, а сигурно најважнија спортка манифестација, 25. рођендан Спортског савеза. Као и сваке године на овај дан додељују се признања најуспешнијим појединцима и спортским организацијама који су обележили годину иза нас.

Опширније: Дан ССО Житиште, 3. март 2022. године

Дан ССО Житиште 3. март 2021. године

 

У среду 3. марта Спортски савез општие Житиште прославио је свој 24. рођендан. У складу са препорукама и тренутном ситуацијом, на свечан начин у Дому културе у Житишту уручена су признања за најуспешније спортисте, спортске раднике, спортске организације.
Све присутне је поздравио председник Спортског савеза општине Житиште Дејан Мелар, захвалио се на подршци у име свих спортиста наше општине и пожелео, пре свега, много здравља и спортских успеха у години која је пред нама.

Опширније: Дан ССО Житиште 3. март 2021. године

Дан Спортског савеза општине Житиште, 1. март 2019. године

У петак 1. марта 2019. године на свечан начин у сали Скупштине општине Житиште одржана је једна од највећих, а сигурно најважнија спортка манифестација, 22. рођендан Спортског савеза. Као и сваке године на овај дан додељују се признања најуспешнијим појединцима и спортским организацијама које су обележили годину иза нас.

Опширније: Дан Спортског савеза општине Житиште, 1. март 2019. године

Tuesday the 19th. Спортски савез Општине Житиште