Летњи турнир у малом фудбалу Општине Житиште, јун 2018. године Равни Тополовац

Штампа

У уторак 12. јуна 2018. године у Равном Тополовцу одигране су утакмице за треће место, као и финална утакмица овогодишњег Летњег турнира у малом фудбалу Општине Житиште.
Програм је почео утакмицом млађих категорија, а састале су се екипе „Млади Тополовчани“ и екипа „Наранџасти“. Бољи су били „Наранџасти“ након бољег извођења пенала.

У утакмици за треће место састале су се екипе „Ђеро 6“ из Војводе Степе и екипа „Мили Ауто“ из Житишта. У регуларном току резултат је био 3:3, а победу и треће место на овогодишњем турниру, након бољег извођења пенала однела је екипа „Мили Ауто“ Житиште.
На реду је било велико финале у ком су се састале екипе „САС“ из Зрењанина и екипа „Житиште“ из Житишта. Неизвесна утакмица, без победника у регуларном делу. Резултат је био 1:1. Ипак више среће и концентрације имала је екипа из Житишта и победила након бољег извођења пенала и освојила прво место на овогодишњем турниру.
Најбољи стрелац турнира је Игор Аранитовић „САС“ Зрењанин, најбољи голман Бојан Тривуновић „Житиште“ Житиште, а најбољи играч турнира је Богдан Јованов „Мили Ауто“ Житиште. Ове године поред пехара добили су и награду – спортску опрему од ДОО „Булл“ Зрењанин.
Награде најбољима доделио је Миленко Мартиновић, председник Спортског савеза Општине Житиште, а робне награде за најуспешније екипе и појединце доделиле су представнице Туристичке организације Општине Житиште Јелена Рајлић и Жељка Павловић.
До следећег сусрета корачајте смело...

Friday the 29th. Спортски савез Општине Житиште